• Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Ett färgglatt fyrverkeri och konfetti som sprutar

I många av Miljonlotteriets bingospel finns det jackpottar att vinna, och storleken på jackpottarna varierar mellan olika spel. Nyligen lyckades en av deras spelare inte bara vinna en, utan två jackpottar i bingon.

Hos Miljonlotteriet finns ett brett utbud av 75-bollarsbingo att välja mellan. De har allt från mönsterbingo till klassisk 75-bollarsbingo och variantbingo och i de flesta av spelen finns chans att vinna jackpottar. I vissa spel startar jackpotten på några hundralappar, i andra ligger det minst 40 000 kr i potten. Jackpottarna växer sedan i storlek ända tills de faller ut till en lycklig vinnare.

Spelare tog hem dubbla jackpottvinster

En av Miljonlotteriets lyckliga vinnare hade nyligen turen att vinna dubbla jackpottar. Den första jackpotten föll ut i spelet Bokstavsbingo och var värd 120 000 kr. Den andra föll ut någon eller några dagar senare i spelet Fikarutan och innehöll 98 615 kr. Totalt blev det 218 615 kr i jackpottvinster till vinnaren av de dubbla jackpottarna.

I en intervju med Miljonlotteriet avslöjade vinnaren att det skulle bli en resa och en fin födelsedagspresent till sonen för en del av vinstpengarna. Grattis och lycka till säger vi på Bingoonline.

Höga jackpottar hos Miljonlotteriet

Framöver kan det även komma att bli fler stora jackpottutdelningar hos Miljonlotteriet. I spelet Stjärnjacken är jackpotten nu uppe i över 100 000 kr. En stor jackpott finns det också i spelet Sommarbingo där jackpotten nu är värd 85 614 kr.

Om Miljonlotteriet

Miljonlotteriet ägs och drivs av IOGT-NTO rörelsen som använder överskottet till att stötta projekt och aktiviteter som främjar ett alkohol- och drogfritt samhälle. I bingospelet Sommarbingo är intäkterna öronmärkta till sommarlovsaktiviteter för barn som lever i utsatthet.

Du kan läsa mer om Miljonlotteriet och hur spelintäkterna används till samhällsnyttiga ändamål på deras webbsida.

  • Sveriges nyaste bingo
  • Chattvärdar, tävlingar & gemenskap
  • Säkert spelande & trygg betalning
Sara Isaksson - Skribent

Sara Isaksson

Bingo- & spelexpert
Sara är en erfaren skribent med över ett decenniums erfarenhet inom spelbranschen. Med fokus på bingo och andra spelrelaterade ämnen skriver hon artiklar, recensioner och nyheter där målsättningen är att ge läsarna de verktyg de behöver för att optimera sin spelupplevelse och fatta välgrundade beslut. Hon finner det särskilt spännande att följa spelbranschens utveckling och att upptäcka nya spel.